(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Шпинатний омлет

Потрібно: 100 г шпинату, 4 яйця, 3 ст.л борошна, 2 ст.л сметани, сіль і спеції, 100  сиру, 2 ст.л сметани,  1 зубчик часнику для заправки, 1 ст.л олії для смаження. Яйця збийте із сіллю та спеціями, сметану з борошном перемішайте та введіть до яєць. Розігрійте пательню, налийте олію та вилийте туди яєчну суміш. Зверху рівномірно посипте сиром та додайте промитий і розрізаний на 2-3 частини шпинат. Готуйте на слабкому вогні, щоб омлет не підгорів. Викладіть його на тарілки та полийте сметаною, перетертою з часником.

Добавил: CNTB, 01.04.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 20 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0