(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Салат з насінням соняшнику та гарбуза

Овочі  приготуйте в духовці. Вони придбають насиченого та досконалого смаку. Потрібно: буряк 200 г, гарбуз 200 г, морква 200 г, цибуля 200 г, насіння гарбуза 1 ст. л., насіння соняшнику 1 ст. л., соняшникова олія 1 ст. л., розмарин 1-2 гілочки, 1 ст. л. сік лимону, сіль та перець за смаком. Духовку розігрійте до 180 градусів. Овочі потрібно нарізати великими шматками.  Викладіть на деко, застелене пергаментом. Полийте рослинною олією. Запікайте 25 хвилин. Дістаньте овочі, дайте їм охолонути, викладіть в салатницю, збризніть лимонним соком, посоліть, поперчіть. Додайте  насіння і розмарин.Смачного!

Добавил: CNTB, 12.11.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 10 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0