(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Рулетики з кабачків

Інгредієнти: 2 кабачки, 100 г твердого сиру, 100 г вершкового сиру, ½ пучка петрушки, 2 ст.л. оливкового масла, 2 ч.л. лимонного соку, зелень, сіль та перець за смаком. Кабачки нарізати на пластини уздовж. Полити лимонним соком на 15 хвилин. Обсушити паперовим рушником. Змішати зелень з твердим та вершковим сиром. Додати сіль і перець. За бажанням додати часник. На кожну скибочку покласти начинку і згорнути рулети. Поставити на годину в холодне місце.

Поради господинь: спеції дозволяється використовувати будь-які на свій розсуд. Після подрібнення на тертці кабачкової м’якоті варто трохи дати їй постояти, щоб потім віджати сік.

https://vkusnodoma.net/ruletiki-iz-kabachkov-s-myasom/

 

Добавил: CNTB, 02.08.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 13 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0