(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Пудинг « Шоколадна насолода»

Потрібно: 400 мл молока 2 ст. л. цукру 2 ст. л. какао 2 ст. л. меленого лісового горіха 2 ст. л. крохмалю. Молоко підігрій на невеликому вогні. Не доводь до кипіння. Потім потрібно зняти каструлю з конфорки. Додай до молока інші інгредієнти, постійно помішуючи. Протягом 5 хвилин збивай віночком отриману суміш.  Постав суміш на плиту, включи вогонь і доведи до кипіння, постійно помішуючи дерев’яною ложкою. Коли на поверхні з’являться бульбашки, зніми пудинг з вогню, відстав на кілька годин остигати. Коли він достатньо охолоне - переміщуємо пудинг у холодильник  на дві години. Подаємо до столу та за бажанням прикрашаємо. Подавайте з напоями, які ви любите. Особливо смакує з какао або компотом.

 novy.tv/ua/g-space/layfhaki/2019/06/19/shokoladniy-puding-retsept-naysmachnishogo-desertu/

Добавил: CNTB, 10.02.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 7 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7