(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Паляниця. Рецепт для тих, хто може вимовити назву хліба правильно

Потрібно: борошно – 500 г; будь-який кисломолочний продукт або вода – 400 г; сіль – 1 ч. л;
сода – 1 ч. л. Насипати в миску борошно, сіль і соду. Добре розмішати, щоб сода розійшлася по борошну. Залити кисломолочним продуктом. Якщо немає, то беріть воду + оцет, щоб погасити соду. Суміш просто перемішуєте, доки борошно просочиться рідиною, треба 1–2 хвилини. Викладіть масу на посипаний борошном стіл і зробіть плаский чотирикутник, відтак складіть його конвертиком і заокругліть. Заміс закінчено. Взяти деко з пергаментом, змастити олією. Пекти 40–45 хвилин за 200 °C.

https.//vogue.ua

Добавил: CNTB, 13.04.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 24 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7