(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Овочеві страви- швидко і смачно

Овочі – прекрасні інгредієнти для салатів. Вони  також стануть чудовим низькокалорійним гарніром до нежирного м'яса, морепродуктів і риби. Приготуйте капустяні часточки. Кочан капусти 500 г потрібно розрізати на невеликі часточки. Опустити їх в киплячу воду, варити до напівготовності. Воду злити, дати часточкам охолодитися. Обмокнуть їх в суміш з одного збитого яйця і соєвого соусу. Обсмажити з невеликою кількістю  олії з двох боків до золотистої скоринки. Рецепт «Голубці пісні з грибами» готується за принципом звичайних голубців. Потрібно: капуста білокачанна - 1 качан,  цибуля-порей - 1 шт., родзинки — 100 г,, печериці - 300 г., кедрові горішки -100 г. Соус: базилік - 2 гілочки, часник - 1 зубчик, кріп - 1 пучок, оливкова олія - 1 ст. л., томати у власному соку - 200 г, сухе біле вино - 100 мл. Потрібно нарізати гриби і цибулю-порей. У капусти вирізати середину, відварити. Гриби і цибулю-порей обсмажити з родзинками і кедровими горішками. З капусти зняти верхні листочки і загорнути в них грибну начинку. Для  соусу: подрібнити часник, кріп і базилік, додати трохи оливкової олії, томати у власному соку, сухе біле вино і довести до кипіння. У киплячий соус закласти голубці з грибами швом вниз і довести до кипіння. Готове дієтичне блюдо з овочів викласти на тарілки, полити соусом і прикрасити кропом. Ми пропонуємо вам рецепт «Соте з мексиканською сумішшю і томатами». Цю страву можна приготувати дуже швидко і при цьому будете насолоджуватись її смаком. Приготувати її можна за 20 хв. Ми приготуємо цю страву з «Мексиканської суміші». Овочі, заморожені за цією технологією, зберігають весь смак і користь свіжих плодів. Кількість  інгредієнтів ви можете коригувати за власним смаком. Одну третину перцю чилі та 1-2 зубчики часнику дрібно поріжте. Обсмажте перець і часник з оливковою олією (2 ст. л.) , протягом 1-2 хвилин, щоб вони дали максимум смаку і аромату. Додайте до пательні одну упаковку замороженої «Мексиканської суміші» і добре перемішайте. Поріжте 3-4 шт. томатів великими шматочками. Залежно від сезону, ви можете використовувати свіжі або консервовані у власному соку томати. Порізані томати викладіть на пательню з овочами і тушкуйте протягом 3 хвилин. За хвилину до приготування додайте сіль і перець за смаком,  сік половини лайма.  Готувати – це просто! 

Добавил: CNTB, 09.04.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 24 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0