(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Овочеве рагу

Потрібно: 2 кабачки,1 баклажан, 2 болгарських перця, 1 цибулина, зелень, 2 зубки часнику, 2 ст. ложки олії, за смаком чорний мелений перець, сіль. Кабачки, баклажани, болгарський перець  порізати шматочками. Подрібнити зелень та цибулю. Часник пропустити через часничницю. У розігрітій олії  спасерувати цибулю, додати до неї баклажани і болгарський перець. Накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин. Потім додати кабачки і витримати на вогні ще 10 хвилин. Наприкінці посолити, поперчити, додати зелень.

https://1000.menu/cooking/20910-ovoshchnoe-ragu-s-baklajanami-na-zimu
Добавил: CNTB, 25.10.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 23 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7