(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Найпоширеніша їжа на світі - рис

 Один з найбільш розповсюджений у світі злак – рис. Це головний продукт для більшої половини населення Землі. Існує багато видів рису і способів його класифікації. Варіантів приготування дуже смачних страв   –  безліч. Якщо вам потрібен швидкий і корисний сніданок, рисова каша на молоці – це те, що вам потрібно! Рис з йогуртом, рис з лимоном, рис з помідорами по-іспанськи, рисова лазанья з яловичиною, солодкий рис з родзинками та цукатами — смачний і корисний десерт. Ароматна і солодка м'якоть гарбуза чудово поєднується з ніжністю рису. Плов - є класичним головним блюдом в країнах Центральної Азії. Основні інгредієнти плову: цибуля, рис, масло і м'ясо. Сьогодні його можна спробувати з додатковими інгредієнтами, такими як барбарис, боби, айва, гранат. Приготування плову потребує майстерності. Хто творець плову точно сказати не можна. За легендою його винайшли кухарі Олександра Македонського. Ймовірно, що коріння плову слід шукати в Індії, де з давніх-давен існують схожі рисові страви, в які стародавні перси стали додавати м'ясо. У Західній Європі  відомості про страву, з'явилися в кінці XVII століття. Французи привезли рецепт  з Туреччини. Але французькі кухарі, не знаючи методики приготування, перетворили плов на кашу з м'ясом і соусом, що отримала назву міротон. Скільки кухарів, стільки  рецептів плову. Ми любимо цей смаколик! Плов з баранини чи свинини – універсальна страва. Існує багато рецептів її приготування. Сьогодні розповімо вам, як готувати плов за класичним рецептом.

https://aif.ru/health/food/ris_i_pohudenie_vazhnoe_otkrytie_kotoromu_na_samom_dele_ne_stoit_verit
Добавил: CNTB, 24.01.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 25 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0