(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Найпопулярніший морепродукт- креветки

У наш час креветки  видобувають в промислових масштабах. У свіжої креветки вкрай короткий термін зберігання. Якщо їх не обробити протягом чотирьох-п'яти годин після того, як дістали з води, то вони можуть зіпсуватися. Креветки користуються величезною популярністю у всіх кухнях світу. З ними готують пасту, додають в салати, використовують як закуску, готують з креветками локшину, супи, соуси і навіть пельмені, суші та роли. Креветки високо цінуються через ніжний смак. М'ясо багате білком, кальцієм. Їх не потрібно довго варити - всього 5 хвилин у солоному окропі, який доповнюють лимоном і зеленню. Часто використовують в салатах. Поєднуються зі сметанковими, майонезними, кислими соусами.  Смажені креветки -  дуже смачна гаряча закуска. Блюдо виходить легким і вишуканим. Смачна і проста у приготуванні страва, креветки тушковані у вершках,  має цікавий незвичайний аромат і смак, а вершки додають соковитість. Готується не більше 30 – 40 хвилин. Незвичайний  смак цієї страви наддасть вам сил і поліпшить настрій! Тушковані креветки з часником можна їсти як з гарніром, так і як самостійне блюдо. Креветки з броколі і картоплею –  справжній обід самих королів! В броколі і креветках міститься безліч вітамінів і мікроелементів. Ароматні креветки на шпажках можуть послужити чудовою закускою. Печені креветки з соусом – підходящий рецепт для шанувальників морепродуктів.  Пропонуємо вам спробувати жульєн з креветками, запечений у вершковому соусі, вкритий ніжним сиром. Жульєн сподобається любителям морепродуктів. Креветки гриль в часниковому соусі дуже  ароматна страва. В її склад входять такі інгредієнти, як креветки, корінь імбиру, мед. Страва готується на грилі, що теж робить його більш корисним, ніж, якщо б ми смажили креветки в рослинному маслі на сковороді. Також така їжа – це завжди свято і гарний настрій.

cookery.com.ua

Добавил: CNTB, 12.03.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 28 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0