(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Літній гарячий вінегрет

Потрібно: картопля - 3, буряк - 1, морква - 2, помідори – 3, цибуля - 1, часник, кріп, петрушка, базилік, майоран, чорний мелений перець, сіль, олія,  винний оцет за смаком.

Всі овочі та зелень порізати. Часник пропустити через часничницю. У сотейник з олією закинути буряк і обсмажити на середньому вогні під кришкою до  10 хвилин. Додати моркву і ще готувати 7-10 хвилин. Додати картоплю і готувати до м'якості. Можна додати трохи води. Окремо спасерувати цибулю. В овочі додати помідори, смажену цибулю, оцет, сіль, спеції,  потомити ще 5 хвилин. Наприкінці додати зелень, часник.

Добавил: CNTB, 24.06.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 19 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0