(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Квасоля – «рослинне м’ясо»

Квасоля –  один з найбільш доступних для людини, корисних, багатих рослинними білками та вітамінами продуктів. Вона швидко насичує і втамовує голод. Саме тому квасоля входить в меню вегетаріанців або тих людей, які дотримуються посту.  Вона є справжнім антидепресантом. Для приготування ситної страви не обов'язково використовувати м'ясо, рибу або гриби, відмінною заміною стане “рослинне м’ясо”.  Конец формы

Приготування квасолі довгий процес. Рекомендується замочувати її в прохолодній воді на добу, а вже потім відварювати. Але легко можна приготувати смачне і досить корисне блюдо - квасолю  з овочами в мультиварці. Білки і вітаміни, до речі, зберігаються при термічній обробці. Спробуйте приготувати  шедевр грузинської кухні – лобіо.  Таку назву носять страви, основним інгредієнтом яких є відварна квасоля, частіше всього червона.

Лобіо – дуже універсальне блюдо. Використовуючи класичну основу, в нього можна додавати різні продукти – копченості,  гриби, сир, горіхи, яйця, зерна і сік граната, спеції.

 Лобіо з стручкової квасолі – це неймовірно смачне пісне блюдо. У гарячому вигляді цю страву можна подавати як гарнір, в холодному вигляді лобіо нагадує тушкований ароматний салат і йде як чудова закуска.http://cookery.com.ua/templates/Cooker/images/spacer.gif http://cookery.com.ua/templates/Cooker/images/spacer.gif Стручкова квасоля з твердим сиром та часником  – це  смачно та корисно! У піст приготуйте паштет з квасолі та горіхів. Ця страва замінить вам печінковий паштет. Експериментуйте, змішуйте квасолю з іншими не менш смачними продуктами і у вас вийде мікс користі і смаку! Перебираючи рецепти, завжди знайдеться такий, який підійде для затишної сімейної вечері.

https://ua.news/ua/naperedodni-rizdva-u-skilky-obijdetsya-svyatkovyj-stil-za-pravylamy/

 

 

Добавил: CNTB, 01.03.2019, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Квасоля – «рослинне м’ясо»
Просмотров: 17 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0