(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Квас «Домашній з ізюмом»

Подрібнені сухарі з житнього хліба розмішати в гарячій воді (12 л). Суміш витримати накритою в теплому місці. Освітлене сусло обережно злити в пропарену діжечку і купу жувати білою патокою. Вливши рідкі дріжджі, перемішати і залишити для зброджування. Молодий квас розлити в пляшки, куди попередньо покласти ізюм і витримати до появи бульбашок газу. Потім пляшки закупорити. Через добу квас буде готовий до споживання. Потрібно: сухарі житні – 1,2 кг, патока – 800 г, дріжджі рідкі – ½  склянки, ізюм – 20 г. Вихід – 8 л. Смакуйте! Почувайтеся краще, виглядайте молодше і живіть довше!

https://teleprogramma.pro/style/recipe/381767/

 

Добавил: CNTB, 21.06.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Квас «Домашній з ізюмом»
Просмотров: 11 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0