(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Котлета по-київськи

У кожного міста в світі є своя кулінарна візитівка. У Києві – це, без сумніву, котлета по-київськи. Кулінарний шедевр, який подають у столиці, користується популярністю і його завжди можна замовити в ресторанах або самому приготувати. Приготування котлети по-київськи вдома — це чудовий досвід.

 

 

 

 

 

Кулінарний шедевр –«Котлета по-київськи»

Потрібно:

куряча грудинка, вершкове масло, яйця, борошно, зелень, сіль, перець

Приготування:

Вершкове масло  нагріти до кімнатної температури, додати в нього дрібно нарізану зелень. Суміш ретельно розмішати, додати сіль та перець за смаком. Масло викладаємо на харчову плівку, формуємо кульки для начинки. Суміш відправляємо в морозилку на півгодини, щоб масло встигло добре охолонути.

Курячу грудку розрізаємо вздовж та розкладаємо на поверхню. Акуратно відбиваємо. М’ясо має бути товщиною біля 0,5 см. Викладаємо на філе охолоджену начинку, згортаємо в котлету. М’ясо додатково можна посолити та поперчити. Котлету по черзі обвалюємо в муці, яйці та панірувальних сухарях. Зробити по два рази.

Котлету кладемо на добре розігріту пательню. Шар олії має бути не менше сантиметра. Готувати орієнтовно по 5 хвилин з кожного боку.

Рекомендують доводити до готовності котлети в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 10 хвилин.

 

Добавил: CNTB, 28.05.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 47 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.2