(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Короп фарширований грибами

Потрібно: короп 1 кг, свіжі гриби 300 г, яйця 1 шт., масло рослинне, сир твердий 150 г., сухарі мелені 2 ст. л., приправа для риби за смаком.

Підготовлену рибу випотрошити, посипати приправою. Гриби помити, підсмажити з цибулею, трохи охолодити. Додати яєчні жовтки, сухарі, твердий сир, збиті у піну білки, сіль. Нафарширувати рибу, зашити нитками. Покласти рибу в форму для запікання, змастити олією та запікати 45 хвилин. Смачного!

https://heaclub.ru/kak-pravilno-zapech-karpa-recept-karpa-po-starorusski-kusochkami-s-risom-gribami-kartofelem-konyakom-limonom-rozmarinom-v-smetane-v-rukave-v-teste-po-kitajski-i-po-cheshski-poleznye-sove

 

Добавил: CNTB, 04.02.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Короп фарширований грибами
Просмотров: 17 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0