(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Кнедлики з капустою

Потрібно: 0,5 кг борошна, 400 г молока, 30 г дріжджів, сіль, 50 мл олії.  Розчиніть дріжджі у теплому молоці і поставте для бродіння. До підсоленого борошна долийте молочну опару, олію, замісить тісто. Поставте тісто в тепле місце на 1-2 години. Готове тісто розділіть на кілька частин. Розкатайте завтовшки 5-7 см, розріжте на шматки довжиною 20 см. Накрийте серветкою на 5 хвилин. У каструлю помістить підставку для варення кнедликів або натягніть густу марлю, розмістіть кнедлики і зверху накрийте кришкою. Варить 20-25 хвилин. Готові кнедлики розріжте завтовшки 1 см. Подайте з тушкованою капустою з додаванням обсмаженої цибулі та буженини. Додайте сіль, перець і насолоджуйтесь.

                                                    

http://www.praga-praha.ru/knedlik/
Добавил: CNTB, 01.12.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Кнедлики з капустою
Просмотров: 8 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0