(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Кесаділья з куркою

Потрібно: кукурудзяні коржі тортілья – 6 шт., куряче філе – 600 г, перець болгарський – 2 шт., цибуля ріпчаста – 1 цибулина, часник – 6 зубчиків, сир чеддер – 300 г, оливкова олія – 150 мл, помідори – 600 г, лук червоний -1 шт., сік половини лайма, перець чилі – 1 шт., кінза або петрушка – 20 г, прянощі. Куряче філе помити і розрізати на тонкі смужки. Лук очистити від шкірки, а болгарський перець – від серцевини і насіння. Нарізати овочі дрібними кубиками. Часник очистити від шкірки і нарізати тонкими пластинками. Обсмажити цибулю на оливковій олії до м'якості, додати болгарський перець і часник. Додати обсмажену курку, посипати її сіллю і прянощами: чорний перець, паприка, червоний перець гострий, гранульований часник, кмин. Натерти сир на тертці. На половину коржа викласти частину начинки і сиру, скласти навпіл і обсмажити на сковороді з обох сторін в маслі або без нього. Повторити з рештою інгредієнтами. Приготувати сальсу. Помідори занурити на хвилину в окріп, щоб очистити від шкірки. Подрібнити томати, цибулю і перець чилі. Відправити в блендер, додати сік лайма, оливкову олію і сіль, збити. Додати рубану кинзу або петрушку. Подавати кесаділью разом з сальсою.

https://www.recept.ua

Добавил: CNTB, 27.06.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 37 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7