(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Картопляники з начинкою

Потрібно: 1,5 – 2 кг підсоленого картопляного пюре, 3-4 яйця, 4 ст. ложки борошна, соняшникова олія.

Для начинки: 250 г курячої печінки або відвареного м’яса за смаком, 1 велика цибулина, сіль, перець.

В картопляне пюре додати борошно, яйця. Перемішати. Відварену печінку або м’ясо пропустити через м’ясорубку разом з цибулею. Додати сіль та перець. На кухонну дошку насипати борошно. Ложкою набрати тісто, сформувати кульку. Обкачати в борошні. Розпластати її як коржик. Покласти начинку, защипнути краї. Смажити в олії з двох боків до рум’яної скоринки.

 

 https://www.eat-me.ru/20180729/kartoplyaniki.htm

 

 

Добавил: CNTB, 26.06.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 25 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7