(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Картопля «О Гратен»

Потрібно: 0,5 кг картоплі, 1 склянка солоних грибів, 3-4 ст. ложки тертого сиру, 100 г сметани, вершкове масло.

Відварити картоплю, дати вихолонути. Порізати скибочками, обсмажити у маслі. Покласти картоплю шарами у потельню, перекладаючи шаткованими грибами. Посипати тертим сиром, полити сметаною, збризнути маслом. Потримати трохи на вогні під кришкою. Подавати з соусом.

https://culinar-academy.com/kartoplya-graten/

 

Добавил: CNTB, 20.03.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 15 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0