(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Капустяний cуп з яблуками

Потрібно: капуста білокачанна різана - 3 склянки; дрібно різана морква середнього розміру - 2 шт; цибуля ріпчаста дрібно різана - 1/2 склянки; селера дрібно різана - 1/2 склянки; насіння кмину- 1/2 ч. л.; масло вершкове - 2 ст. л.; курячий бульйон - 900 г; копчені ковбаски - 400 г; яблука середнього розміру - 2 шт.; чорний мелений перець; сіль.У великому сотейнику на середньому вогні розігріти вершкове масло, висипати капусту, моркву, цибулю, селеру і насіння кмину, готувати, помішуючи, близько 8-10 хвилин до злегка м'якого стану овочів. Потім ввести в сотейник курячий бульйон, різані ковбаски, яблука, посолити і поперчити за смаком. Довести масу до кипіння, зменшити вогонь і варити, не накриваючи кришкою сотейник, близько 20-30 хвилин, періодично помішуючи. Готовий капусняк з ковбасками подавати гарячим. Смачного!

stravy.net

Добавил: CNTB, 24.09.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 19 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.3