(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Кабачки з м’ясом

М’ясо за смаком -   куряча грудка, свинина або яловичина. Всі овочі промити, очистити. Кабачки посипати сіллю, залишити на півгодини. Моркву з цибулею дрібно нашаткувати, обсмажити на олії. Потім додати порізане м’ясо. Смажити ще 5 хв. Додати овочі та окріп. Тушкувати півгодини. Поперчити, додати зелень з часником.

Потрібно: м’ясо – 500 г; рослинне масло – 100 мл; кабачки – 700 г; картопля – 2 шт.; морква – 1 шт.; цибуля – 3 шт.; сіль, перець – на смак; часник – 4 зубчики; болгарський перець – 2 шт.; свіжа зелень – 1 пучок; окріп — 150 мл.

http://vseretsepti.ru/tushenaja-svinina-s-kabachkami

 

Добавил: CNTB, 02.08.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Кабачки з м’ясом
Просмотров: 16 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0