(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Яйця по-українськи

З білого хліба зрізати скоринку, нарізати скибочками завдовжки 7-8 см і завтовшки 1 см, змастити маслом і покласти на сковороду, зверху посипати натертим сиром шаром 1,5 см. На середині кожної скибочки хліба в сирі зробити заглиблення, в яке обережно випустить яйце. Білок посолити, жовток посипати меленим перцем, полити все розтопленим вершковим маслом і запікати 3-5 хвилин. Подавати гарячим.

https://www.youtube.com/watch?v=kmW9aF6Srwg

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Яйця по-українськи
Просмотров: 6 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0