(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Ікра з буряка

Потрібно: невелика морквина — 1 шт., невеликий буряк — 1 шт., соняшникова олія — 1 столова ложка, цибуля — 1 шт., томатна паста — 1 столова ложка, часник — 2-3 зубчики. Сиру моркву й буряк тремо на тертушці й тушкуємо з олією. Окремо обсмажуємо цибулю в олії. Додаємо томат, сіль, перець і цукор. Змішуємо моркву, буряк і цибулю з томатом. Можна покласти в ікру відварені й подрібнені гриби, обсмажені з цибулею.

Добавил: CNTB, 05.03.2021, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 36 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.2