(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Голубці українські

Потрібно: 1 головка білокачанної капусти, 0,5 свинини, 2 цибулини, 150-200 г рису, 300 г сметании, 100 г томат-пюре, вода або бульон, борошно, приправи, часник.

Капусту варять на слабкому вогні кілька хвилин, щоб не розпалась. Коли капуста охолоне, з неї відокремлюють листя, зрізують товсті прожилки. Свинину пропускають через м'ясорубку з цибулею та часником. Додають  запарений рис, перець, сіль. На листки капусти кладуть фарш, загортають у вигляді рулетів. Цибулю пасерують, додають томат, заливають бульйоном. Голубці прикривають кришкою, тушкують до готовності. На стіл подають зі сметаною.

https://multivarenie.ru/stuffed-cabbage/golubcy-v-multivarke-filips

                                                                                                          

Добавил: CNTB, 07.12.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Голубці українські
Просмотров: 15 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0