(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Деруни з моркви

Потрібно: 2 скл. натертої моркви, 6 скл. води, ¼ скл. пшеничного борошна, 2 яйця, 3 ст. ложки молока, 2 ст. ложки дрібно порізаної цибулі. ¼ ч. ложки солі, 2 ст. ложки подрібненої петрушки, олія для смаження. Для соусу:1 ст. ложка подрібненої петрушки, 1 ст. ложка винного оцту, 1 ст. ложка готової гірчиці,1 ч. ложка дрібно порізаної зеленої цибулі, ¼ склянки оливкової олії. Закип’ятити 6 склянок води. Викласти подрібнену моркву, накрити кришкою, варити 3 хвилини. Відцідити і промити в холодній воді. Викласти на паперовий рушник. У великій посудині змішати борошно, сіль і перець. В іншій збити молоко і жовтки. З’єднати обидві маси, перемішати. В тісто викласти варену моркdу, подрібнену петрушку, цибулю. На швидкому режимі міксером збити білки до пишноти. Додати білки в тісто, перемішати. У велику сковорідку налити олії,  розігріти. В склянку на третину налити тіста, вилити на сковорідку, смажити близько 2-ох хвилин з кожного боку. Так – все тісто. Змішати петрушку, оцет, гірчицю і зелену цибулю. Подавати деруни з соусом.

Добавил: CNTB, 16.10.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 15 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7