(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Делікатесне варення зі шкірки кавуна

З кавунової шкірки потрібно зрізати зелений шар. Повинна залишитись тільки біла частина, яку необхідно порізати на невеликі шматочки  3-4 см. Розчиніть соду у 3 л води та помістіть шкірки у отриманий розчин. Залиште  на ніч. Зранку промийте шкірки водою. Зваріть цукровий сироп: на 600 г цукру 600 мл води . Коли сироп почне гуснути, опустіть у нього шкірки, доведіть до кипіння та варіть протягом 30 хв. Вимкніть вогонь та залиште настоюватись варення 5-8 год. Потім додайте невикористану частину цукру, знову доведіть варення до кипіння, і варіть 30 хв. Залиште ще на 5-8 год. Повторіть процедуру втретє. Наприкінці третього варіння додайте ваніль, лимонний сік. Коли варення вистигне, розлийте його у банки. Потрібно: шкірка кавуна — 1 кг, цукор — 1,2 кг, вода — 600 мл, лимон — 1 шт., сода — 3 ч. л. ваніль за смаком.

https://ukr.segodnya.ua/lifestyle/food/iz-arbuza-i-dyni-chetyre-recepta-letnego-varenya-1158616.html
Добавил: CNTB, 30.08.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Делікатесне варення зі шкірки кавун
Просмотров: 9 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0