(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Баклажанні «човники»

Потрібно: 4 баклажани, 2 болгарські перці, 2 цибулини, 1 помідор, 200 г твердого сиру, олія, сіль, зелень, перець за смаком. На очищених від шкірки баклажанах зробити вздовж надріз завглибшки близько 3 см. Посолити, залити водою, залишити на 30 хвилин, щоб вийшла гіркота. Для начинки: перці та цибулю нарізати, обсмажити, додати спеції та зелень. Злити воду з баклажанів. Обсушити. Змастити олією деко і баклажани. Випікати в духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин. Вийняти з духовки. Розкласти овочі у баклажанні «човники». Помідор нарізати кружечками, покласти зверху. Посипати тертим сиром. Випікати 25 хвилин при температурі 200 градусів.

 

 

 

Цю страву можно прикрашати по-різному, за вашим бажанням та смаком. Наприклад, як на наших фото.

 

https://www.://lifehacker.ru/retsepty-baklazhany/

 

Добавил: CNTB, 14.05.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 23 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0