(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Напевно, немає нічого кращого, ніж плитка шоколаду! Унікальний смак, незабутній аромат та незрівнянне відчуття насолоди. Шоколад має делікатний та спокусливий характер.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, Вчора

Потрібно: борошно пшеничне – 2 склянки; цукор – 1 склянка; масло вершкове – 150 г; молоко – 0,5 склянки; яйця – 2 шт.; какао – 3 ст. л.; розпушувач – 1,5 ч.  л.; сіль на кінчику ножа.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, Вчора

Історія появи картоплі у Європі починається з того дня, коли португальський фрегат причалив до пірсу після повернення з Південної Америки. Моряки розповідали, що росте вона у землі, майже не потребуючи догляду. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 26.06.2020

Потрібно: 1,5 – 2 кг підсоленого картопляного пюре, 3-4 яйця, 4 ст. ложки борошна, соняшникова олія.

Для начинки: 250 г курячої печінки або відвареного м’яса за смаком, 1 велика цибулина, сіль, перець....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 26.06.2020

Батьківщиною цикорію вважають Середземномор'я. Зустрічається рослина в Північній Африці, Південній і Північній Америці, Євразії, Австралії та Новій Зеландії.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.06.2020

Потрібно: цикорій — 150 г., фенхель — 150 г., груша — 1 шт., грецькі горіхи — 20-30 г., діжонська гірчиця — 0,5 ст.л., естрагоновий оцет — 1-1,5 ст.л., оливкова олія — 1-2 ст.л., сіль, перець за смаком...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.06.2020

На думку дієтологів, журавлина є найкориснішою зимовою ягодою. Вона низькоалергенна, здатна понизити рівень «поганого» холестерину та уберегти від циститу. Морс із журавлини знімає втому, підвищує активність мозку і збільшує працездатність. Ягоди журавлини мають жарознижуючий ефект, чудово втамовують спрагу, виводять із організму токсини, які накопичуються під час застуди. Журавлинний сік, змішаний з медом, допомагає при кашлі та ангіні. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.06.2020

Потрібно: 2 апельсини, 100 мл кленового сиропу, 250 г свіжої журавлини.

За допомогою дрібної тертки зніміть з апельсинів цедру. Вичавіть сік. Журавлину залийте соком апельсинів, кленовим сиропом, додайте цедру. Доведіть до кипіння. Постійно помішуйте. Готуйте 5-7 хвилин. Зніміть з вогню. Подавайте холодним до запеченої птиці або свинини.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.06.2020

Інколи тарілка супу, який ви приготуєте на обід, може підняти настрій. Додайте у своє життя більше смаку. Готуйте з різних продуктів та із задоволенням. Яскравий морквяний суп,  зварений на курячому бульоні з додаванням цибулі, часнику, вершків, кінзи, прикрашений насінням соняшника, допоможе вам стабілізувати настрій та подолати депресію. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.06.2020

Потрібно: 70 мл оливкової олії, 2 порізані цибулини, 2 зубці часнику, 1 ч.л. цукру, 150 мл білого сухого вина, 0,8 л курячого бульйону, 600 г білої вареної квасолі, 200 мл вершків 30%, цедра 1-го лимона...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.06.2020