(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Червоний буряк один з найкорисніших овочів, який доступний круглий рік. Його вживають головним чином у вареному або тушкованому вигляді. З червоним буряком можна приготувати багато смачних і корисних страв. Зваріть цілим буряк, натріть на тертці. Посипте хроном і кмином. Додайте цукор, оцет, сіль, олію. Все перемішайте. Вийде ікра.   Сирий обчищений буряк натріть на тертці. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.11.2019

Потрібно: 3 відварені червоні буряки, 4 картоплини середнього розміру, 400 мл курячого бульйону або води, 1 велике яблуко, 1 невелика цибулина, 100 г плавленого сиру, 2 зубчики часнику, 2 столові ложки вершкового масла, за смаком сіль, чорний перець, 2-3 гілочки петрушки, сметана....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.11.2019

Основою напою какао є какао-боби – насіння шоколадного дерева, яке культивується в тропічних країнах Америки, Африки, Азії, на островах Малайського архіпелагу та інших. Боби вилущують з плодів какао, що схожі на великі огірки, завдовжки до 30 см,  вагою від 300 до 500 г. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.11.2019

У склянку чи келих покласти кульку вершкового морозива і влити зварене й охолоджене какао. Потім суміш підігріти не доводячи до кипіння, легенько збити і подати. Какао-порошок - 8 г, молоко – 180 мл, цукор – 20 г, жовток одного яйця.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.11.2019

Раптовий дзвінок підняв Вас із зручного крісла. Давній друг вирішив вас відвідати. Ясна річ, гостя годиться почастувати. Спробуйте обійтись тими продуктами, що необхідні для щоденного харчування. Тоненько наріжте обчищену від шкірки ковбасу. А кусочки шинки згорніть трубочками і покладіть усередину четвертинки круто зварених яєць. Порізаний сир виложить на тарілці у вигляді пелюсток ромашки навколо маринованих грибів чи огірків. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 08.11.2019

Потрібно: банка сайри або іншої риби в олії, 200 г гострого твердого сиру, 2 круто зварених яйця, майонез за смаком, помідор, зелена цибуля, зелений салат, сік половини лимона, цукор, перець, сіль....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 08.11.2019

Пізня осінь та негода здатна ввести в меланхолію навіть оптимістів. Правильне харчування -найкраща профілактика застуд та поганого настрою. У природі не існує аналогу цвітній  капусті. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 01.11.2019

Відварюємо до готовності  500 - 600 г курячого філе. З 4 картоплин готуємо пюре. Розібрану на суцвіття одну головку цвітної капусти  проварюємо 3-4 хвилини у підсоленій воді.....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 01.11.2019

Восени з'являється величезна кількість корисних сезонних продуктів, якими потрібно встигнути насолодитися. Лікарі стверджують, що нам надається можливість накопичити  необхідні вітаміни і мікроелементи перед зимою. Багатий вітамінами раціон стане запорукою сильного імунітету і чудового самопочуття. Приготуйте ніжний крем-суп з гарбузом. Після термічної обробки овоч зберігає багато корисних речовин. Додайте  рис, цибулю, червоний солодкий перець, вершки, масло вершкове і вийде дуже смачно. Буряк є овочем доступним в будь-яку пору року...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 25.10.2019

Потрібно: 2 кабачки,1 баклажан, 2 болгарських перця, 1 цибулина, зелень, 2 зубки часнику, 2 ст. ложки олії, за смаком чорний мелений перець, сіль. Кабачки, баклажани, болгарський перець  порізати шматочками. Подрібнити зелень та цибулю...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 25.10.2019