(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Більшість овочевих страв принадні тим, що в них поєднуються у певній кількості різні види овочів. Якщо для страви використовуються кілька видів овочів, то кожен з них слід варити один за одним в одній і тій же рідині. Якщо ж бажано підкреслити смак якогось певного сорту чи виду овочів, то рекомендується тушкувати їх окремо. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.03.2020

Потрібно: 0,5 кг картоплі, 1 склянка солоних грибів, 3-4 ст. ложки тертого сиру,...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 20.03.2020

Весна прибрала землю квітучим розмаєм. Тепло, блакитне небо ваблять на лоно природи. Домовтесь з друзями, хто що має взяти з собою, і з самого ранку – за місто! Смачний обід на свіжому повітрі залишить у вас найприємніші спогади. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.03.2020

Один кілограм  свіжих грибів потрібно почистити. Помийте, посічіть. Стушкуйте у маслі з 2 цибулинами.  Перед тим, як зняти з вогню, посипте 2 ложками борошна . Додайте 2 жовтки перемішані зі склянкою сметани. Посоліть, поперчіть на смак. Грибну масу наложить у готові кошички, посипте натертим твердим сиром. Поставте у духовку на 10 хвилин. Грибні кошики готові!

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.03.2020

Булгур – крупа з пшениці, яка має смак і аромат, що нагадує горіховий. У східних країнах  це один з поширених гарнірів до рибних, овочевих, м'ясних страв. Зерна практично не розварюються і зберігають свою структуру. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.02.2020

Потрібно:  булгур 250 г, помідор 2, перець болгарський 2, цибуля 2, томатна паста 2 ст. л., вершкове масло 50 г, приправи за смаком...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.02.2020

Батьківщиною гороху вчені вважають Близький Схід і Середземномор'я. В наших краях горошок з'явився тільки в 18 столітті. Подавали його як делікатес. Залежно від сортової приналежності, умов вирощування до складу гороху входять вітаміни групи А, В, В1, В2, В5, В6, В9, РР, Н, Е, мікро і макроелементи, білки, вуглеводи і рослинні жири...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 14.02.2020

Потрібно: м'ясо за смаком, бажано свинина на кісточці – 500-600 г; 1,5 склянки гороху;  5 картоплин;1 – ріпчаста цибуля;1-2 – морквини; сіль, чорний мелений перець за смаком;  петрушка, кріп; 1-2 ст. л соняшникової олії.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 14.02.2020

Рибу подають до столу  в будень і на свято. Необхідність вживання риби пропагують  дієтологи. Приготуйте страву за давнім рецептом - короп по–українськи  з гречаною кашею. Беріть тушку вагою близько 1 кг, 2 склянки вже звареної гречаної крупи, 1 цибулину, 5—6 сушених грибів, лаврове листя...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.02.2020

Потрібно: короп 1 кг, свіжі гриби 300 г, яйця 1 шт., масло рослинне, сир твердий 150 г., сухарі мелені 2 ст. л., приправа для риби за смаком....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 04.02.2020