(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Спекотного літнього дня краще підтримувати організм свіжими овочами та фруктами,  великою кількістю рідини. Готуйте приємні, легкі страви з мінімальною тепловою обробкою.  В сезон щавлю та  зелені потрібно зварити вітамінну першу страву - зелений борщ. Правило тут одне - має бути багато зелені!... 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 24.06.2019

Потрібно: картопля - 3, буряк - 1, морква - 2, помідори – 3, цибуля - 1, часник, кріп, петрушка, базилік, майоран, чорний мелений перець, сіль, олія,  винний оцет за смаком....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 24.06.2019

Сочевицю люди вирощують майже 10 тисяч років. В наш час нараховують 7 видів цієї рослини. В їжу широко вживають кілька видів, у тому числі зелену, коричневу, червону і чорну - останній вид ефектно виглядає в стравах у вареному вигляді....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 07.06.2019

Потрібно: червона сочевиця – 1,5 стакана, бекон або мисливські ковбаски – 250 г, цибулина, морква – по 1 шт., часник - 1 зубчик, картопля – 2-3 шт., томат-паста – 2 десертні ложки, гаряча вода – 8 ст., масло, сіль

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 07.06.2019

На зміну зимовому пейзажу прийшла ніжна  весна з буйством зелені. Весняний настрій переноситься  на обідні столи. Обирайте сезонні овочі для приготування легких поживних салатів. Однією з перших з'являється капуста. Не обійдіть увагою такий вітамінний продукт. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 24.05.2019

Потрібно: куряча грудинка – 200 г, редиска – 100 г, помідори  – 50 г, цибуля – 1 шт.,  декілька листків салату, сметана (20% жирності) – 100 г, соєвий соус – 30 мл, оливкова олія – 30 мл, сіль і чорний мелений перець до смаку, сушений базилік. Соєвий соус і чорний перець змішайте....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 24.05.2019

 

Бограч - угорська національна страва знаменита на всю Україну. У перекладі з угорської  бограч -  «казан».  На Закарпатті вам практично всюди запропонують цю страву. Але його готують уже й у Львові. Київські ресторани також почали включати страву до свого меню. Готують бограч із кількох видів м’яса з додаванням овочів та спецій. Є дві складові успішного бограчу – багато м’яса і багато паприки. ..

 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.05.2019

Потрібно: 1 кг телятини, 3 великих болгарських перця,1 перець гострих сортів,4 помідори, 4 цибулини, 2 моркви, консервована квасоля, картопля, соняшникова олія, бульйон, часник, паприка, листя петрушки, перець, сіль.

...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.05.2019

Туристи, що приїжджають відпочивати в Карпати, знають, що найпопулярнішим у карпатській кухні супом є грибна юшка. Плантації різноманітних  лісових грибів, які можна знайти в горах, здавна увійшли до традиційного раціону гуцулів. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 08.05.2019

Потрібно: сушені білі гриби - 100 г., цибуля – 1-2 шт., морква – 1 шт., картопля – 5 шт., корінь петрушки -1 шт., вода – 3 л., олія, часник, сіль, перець,  зелень, лавровий лист.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 08.05.2019