(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

У світі зростає попит на «веганське» вино

AgroNews.ua. -24.12.2020

Мода на веганство зростає, а за нею підтягуються і виробники вин. В одній лише Великобританії на 2019 рік налічувалося близько 600 тис. веганів (за інформацією The Vegan Society), в 2014 їх було всього 150 тис. Про це повідомляє casta-vinodelov, пише agronews.ua.

А якщо є запит, то є і продукт. Для того щоб охопити ширшу аудиторію, виробники вин стали додавати у себе на сайтах фільтр «підходить для веганів», а бари і ресторани стали розміщувати в картах особливу позначку у тих вин, які підходять веганам. Вина, які підходять веганам, створюються без участі тваринних компонентів. В цьому випадку винороби можуть провести легку фільтрацію простим способом осідання частинок, або використовувати речовини нетваринного походження. Такими речовинами можуть бути: бентоніт, гороховий і картопляний протеїн, рослинний казеїн, силікагель тощо. Білі та ігристі вина для веганів: – Буве Трезор Сомюр Брют; – Анна де Кодорнью; – Ерміт Краб від д’Аренберга; – Совіньон Блан від Сімонсіга.

agronews.ua

Добавил: CNTB, 15.01.2021, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 15 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0