(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

У Франції винайшли сало для вегетаріанців

Газета по-українські.-01.11.2021

Виробники м'ясних продуктів неодноразово робили спроби створити повноцінну рослинну альтернативу салу та бекону. Нещодавно це вдалося розробникам одного зі стартапів у Франції.

Справа в тому, що до цього не виходило винайти такий замінник, щоб він не плавився, перетворюючись на олію. А французи зробили сало не просто вегетаріанським. У нього жирова та м'ясна складові скріплені так, що не розпадаються під час обсмажування. В основі французького веганського сала – соєвий білок. Він надає волокнисту структуру, а по смаку нагадує продукт тваринного походження. Творці стверджують, що їхній продукт – на ринку такий єдиний.

Gazeta.ua

Добавил: CNTB, 28.04.2022, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 39 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0