(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Споживання традиційних молочних продуктів не повинно змінитися через коронавірус, — думка

AgroTimes.-17.04.2020

Ступінь впливу спалаху нового коронавірусу на молочну переробну галузь залежатиме від того, з яким рівнем загрози стикнеться держава і на які обмежувальні заходи вона піде у боротьбі з пандемією.

Споживання традиційних молочних продуктів не повинно змінитися. Але, можливо, зменшиться споживання високомаржинальних чи ексклюзивних видів молочної продукції. Таку думку висловив Віктор Солтис, заступник голови правління, директор заводу ПрАТ «Тернопільський молокозавод» ТМ «Молокія». На думку експерта, жорсткі обмежувальні заходи можуть привести до зменшення споживання, зокрема молочної продукції, якщо в таких умовах буде мінятися раціон харчування людей. При цьому Віктор Солтис нагадав, що молоко та інші кисломолочні продукти є чудовим джерелом високоякісного білка, а також можуть забезпечити джерело вітаміну В2, вітаміну А, кальцію та інших поживних речовин, необхідних для людського організму. «Таким чином, більший прийом цих продуктів для тих, хто має низький вміст білка, особливо коли для боротьби з новим коронавірусом потрібна вища імунна стійкість», — додав він.

www.agrotimes.net/

Добавил: CNTB, 23.04.2020, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 33 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0