(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

На Запоріжжі налагодили виробництво копчених і маринованих яєць

AgroNews.ua. -25.10.2020

 

Варене яйце зберігається добу, а наші – копчені і мариновані – від одного до трьох місяців. Не так давно досвідчений підприємець із Запоріжжя Олексій Головко зайнявся новою для себе справою — взяв в оренду перепелину ферму. За шість місяців кількість перепілок на ній збільшив вдесятеро, і значно розширив незвичний асортимент продукції. Про це повідомляє seeds, пише agronews.ua.

«На фермі було 500 перепілок. З напарником ми вирішили розвивати цей напрямок. Зараз у нас 5 000 перепілок. Коли яєць стало багато, вирішили їх переробляти. Варене яйце зберігається добу, а наші – копчені і мариновані – від одного до трьох місяців», – розповідає Олексій Головко. Олексій вперше спробував копчені яйця у Білорусі. Йому сподобалася ця страва. «У Білорусі мені дуже сподобалися копчені яйця. За кордоном в англійських пабах подають до пива саме такі. У нас поки нерозвинена така культура споживання копчених і маринованих яєць. У Європі та США люди купують варені яйця в магазинах, ми до цього ще не прийшли, але я працюю над цим», – розповідає Олексій. Підприємець налагодив коптильню – під торговою маркою «Smoky eggs» продає яйця клієнтам у Дніпрі, Запоріжжі, Харкові. Також почав виготовляти мариновані яйця. Зараз має в асортименті шість видів яєць, ще три тестує на виробництві. Кілька місяців розробляв технічні умови до свого продукту. Маю різні на смак яйця – лагідні, з буряком, капустою, перцем, імбирем, куркумою, соєвим соусом. Дев’ять з десяти людей, які скуштували ці яйця, стають моїми клієнтами», – каже підприємець.

agronews.ua

 

Добавил: CNTB, 29.10.2020, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 14 | Загрузок нет | Рейтинг: 0.0