(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Фермер з Британії виробляє понад 200 найменувань продуктів з часнику

AgroNews.ua. -01.06.2020

На фермі The Garlic Farm on The Isle of Wight радять початкуючим фермерам приваблювати споживачів не лише різноманіттям агрокультур, а й неймовірними продуктами з них. Так, крім того, що на фермі вирощується кілька сортів часнику, працюють ресторан, музей, цех переробки часнику й магазин. А загалом клієнтам пропонують понад 200 часникових товарів. Про це пише agronews.ua.

Серед продуктів, що найбільше привертають увагу – часникова горілка, чорний часник, часникові масла та майонез. Але це далеко не все, що, як виявляється, можна виготовити з часнику. На фермі приваблюють туристів блюдами із часникових насіннєвих “дудок”, напоїв на основі часнику. А також пропонують копчений часник цілими цибулинами, пюре з чорного та звичайного часнику, безглютеновий часниковий хліб, маринований часник, дикі види часнику, соуси з нього тощо. Також туристи знайомляться з «дизайном» технологій вирощування, післязбиральної доробки та переробки часнику, за бажання виконують технологічні операції на часниковому полі. Таким чином, вважають власники ферми, овочівництво є не лише галуззю, що забезпечує продовольчу безпеку і формує експортний потенціал, а й драйвером розвитку зеленого туризму та сільських територій в цілому. І навіть драйвером мистецтва та літератури: донька господаря ферми Наташа, пише книги про часник та кулінарні рецепти із нього, а також веде кулінарний блог.

agronews.ua

Добавил: CNTB, 04.06.2020, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 18 | Загрузок нет | Рейтинг: 0.0