(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Динний "мохіто": такого ви ще не куштували

УНН.-24.07.2020

 Експерти горілчаного алкогольного бренду Prime напередодні поділилися рецептом приготування одного з найпопулярніших у світі коктейлів - "мохіто". Класичний варіант цього напою багатьом знайомий і зрозумілий. Є й інші рецепти "мохіто" - екстравагантні, але не менш смачні. На цей раз Prime пропонує спробувати динний "мохіто", секрет приготування якого простий і доступний, передає УНН.

Інгредієнти, які знадобляться для коктейлю:

диня (150 г);
мінеральна вода з газом (150-200 мл);
горілка Prime (50-100 мл);
цукор (1 ст. л.);
лимон або лайм (1/2 фрукту);
лід;
м'ята.

Для початку, у ємність слід укласти листя м'яти і цукор, зверху викладіть тонко нарізану чверть лимона або лайма і додати сік у четвертинку, що залишилася. "Потім додайте пюре з очищеної свіжої дині (його можна зробити у блендері або просто розім'яти скибочки фрукту виделкою). За допомогою ступки перетріть всі інгредієнти, щоб сік дині змішався з лимоном, а цукор - розчинився. Додайте лід", - радять експерти Prime. І фінальний крок - залийте все охолодженою мінеральною водою, додавши алкоголь у потрібній пропорції. Перемішайте. Напій можна прикрасити гілочкою м'яти. "І приємного апетиту. Смак літа у склянці готовий", - відзначають у Prime.

www.unn.com.ua/

 

Добавил: CNTB, 11.08.2020, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 19 | Загрузок нет | Рейтинг: 0.0