(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Невдовзі в Україні з’явиться ігристе сухе вино з лохини. Для його виготовлення використовуватимуть органічні ягоди лохини BigBlue. Про це повідомив засновник СВК «Ягідки» (ТМ BigBlue) Олег Науменко. Про це повідомляє  AgroTrend, пише agronews.ua...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 13.11.2021

Шведські дизайнери зі Стокгольма Вероніка Кьельберг і Міла Родрігез розробили незвичайну упаковку для вина, яку у використаному вигляді можна стиснути, як гармошку. Упаковка «Aube bag-in-the-box» була створена в рамках проекту Packplay. ...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 05.11.2021

Закарпатське свято молодого вина цьогоріч відбудеться раніше – 12-14 листопада. Дату його проведення приурочили до запровадженого торік Дня виноградаря та винороба. Про це повідомляє у Фейсбуці Ужгородська міська рада...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 05.11.2021

Як зазвичай, у третій четвер листопада, рівно опівночі , на французьку землю приходить свято «Нового божоле» — молодого вина, виготовленого в невеликому регіоні на північ від Ліона...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 05.11.2021

В Україні можна тепер скуштувати шоколад без цукру вітчизняного виробництва...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 05.11.2021

На ринку альтернативних продуктів наразі присутні багато варіантів рослинних замінників м’яса. Можна легко знайти веганську свинину, яловичину, курятину, фрикадельки чи стейк. ...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 05.11.2021

Мармурова яловичина вагю є одним з найдорожчих видів м’яса. Щоб отримати такий продукт необхідна окрема порода биків та спеціальні умови їх утримання. Утім, тепермармурові стейки можна отримати й іншим шляхом – надрукувати. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 05.11.2021

Захистити організм від сезонних недуг, підвищити імунітет, підняти настрій та зарядити енергією допоможуть усім відомі та доступні спеції. ...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 05.11.2021

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України оприлюднило проєкт наказу «Про затвердження гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження». Документ розроблено на виконання пункту 5.6 Програми діяльності Кабінету Міністрів України та статті 7 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Він містить вимоги до виробників та операторів ринку м’яса, м’ясопродуктів, м’ясних напівфабрикатів, субпродуктів тощо (вичерпний перелік міститься у тексті документу). ...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 29.10.2021

Крафтове виробництво досить популярне в країнах ЄС. Продукція, виготовлена на міні-винокурнях, сироварнях чи в пекарнях має унікальний смак, високу якість і, часто, вищу ціну. Є крафтові виробництва, що спеціалізуються на виготовленні м’ясопродуктів. В Україні ця ніша лише починає розвиватися, утім, перші успішні історії вже існують. Одна з них – “Димне м’ясо від Тараса”....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 29.10.2021