(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

663.4

Д 58

Довгань В.Н. Книга о пиве/В.Н.Довгань.- Смоленск: Русич, 1997. – 576 с.: ил. - Библиогр.: с.553-556. – (Азбука быта).

Книга содержит большой объем информации об истории, марках и сортах пива промышленного и домашнего приготовления, традициях, связанных с данным напитком. Книга представляет большой практический интерес и будет способствовать улучшению культуры потребления напитка....

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 09.08.2018

До уваги користувачів!

Презентація рідкісної книги з фонду бібліотеки  1897 року видання

Крахмальное декстринное и паточное производства: руководство к устройству крахмальных заводов и к производству крахмала, патоки и декстрина /сост. К.К. Вебер. – 2-е изд., перераб. и доп. – Санкт-Петербург: Изд. А.Ф. Девриена, 1897. – 380 с.: ил...

Категорія: Рідкісні книги | Додав: CNTB, 09.08.2018

Фруктово-ягідний сезон у самому розпалі. Радимо Вам не відкладати приготування яскравих і смачних страв на потім! Приготуйте смузі - насичений, густий по консистенції напій, в якому є фрукти, ягоди, шматочки льоду, мед, молоко, морозиво, вершки, спеції, подрібнені за допомогою блендера. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 09.08.2018

Інгредієнти: нежирний кефір або йогурт – 4 ст. ложки; яблука – 2 штуки; полуниця – 1 склянка; лід – 4 кубики; кориця  за смаком. Кефір і полуницю змішувати 2 хвилини. Яблука нарізати на шматочки, додати в чашку. Збивати 3-4 хвилини....

 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 09.08.2018

Шановна Світлана Юріївна!

Вітаємо Вас з чудовим днем, світлим і радісним святом — днем ​​Вашого народження! ...

 

 

Категорія: Дозвілля | Додав: CNTB, 09.08.2018

664.8

С91

Сушка овощей и плодов/ под ред. Ф. В. Церевитинова; Комитет растительных ресурсов при ВСНИТО, ИН-Т НАРОДНОГО ХОЗ-ВА ИМ. Г.В.ПЛЕХАНОВА, УПР." МОСОБЛПЛОДООВОЩ". - М.: Московский рабочий, 1946. - 236 с.: граф., рис., табл.. - Библиогр.: с. 229-236...

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 02.08.2018

663.4

Д 58

Довгань В.Н. Книга о пиве/В.Н.Довгань.- Смоленск: Русич, 1997. – 576 с.: ил. - Библиогр.: с.553-556. – (Азбука быта).

Книга содержит большой объем информации об истории, марках и сортах пива промышленного и домашнего приготовления, традициях, связанных с данным напитком. Книга представляет большой практический интерес и будет способствовать улучшению культуры потребления напитка....

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 02.08.2018

У  найспекотнішу пору року продовжуємо вас радувати смачними рецептами овочевих страв. Кабачки – природні ліки. Вони легко засвоюються. Цей овоч вважають одним із найбільш універсальних у кулінарії. В них стільки користі, вітамінів! Саме тому кабачок популярний у багатьох кухнях світу. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 02.08.2018

М’ясо за смаком -   куряча грудка, свинина або яловичина. Всі овочі промити, очистити. Кабачки посипати сіллю, залишити на півгодини. Моркву з цибулею дрібно нашаткувати, обсмажити на олії. Потім додати порізане м’ясо. Смажити ще 5 хв. Додати овочі та окріп. Тушкувати півгодини. Поперчити, додати зелень з часником. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 02.08.2018

Інгредієнти: 2 кабачки, 100 г твердого сиру, 100 г вершкового сиру, ½ пучка петрушки, 2 ст.л. оливкового масла, 2 ч.л. лимонного соку, зелень, сіль та перець за смаком. Кабачки нарізати на пластини уздовж.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 02.08.2018