(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

663.2

В15

Валуйко, Г.Г. Технологія вина: Підруч.  для студентів вузів/ Г.Г. Валуйко; Мін-во освіти і науки України; НУХТ. - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 588 с. - Бібліогр.: с. 581-582.

...

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 18.10.2018

До професійного свята - Дня працівників харчової промисловості бібліотека презентує книгу

Хліб наш насущний. Використання хліба в українських обрядах і звичаях/упоряд. М. Ткач, Н. Данилевська. – Київ: Укр. Центр духовної  культури. – 2003.- 220 с.: іл....

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 18.10.2018

У Сумах штучно створили головний український делікатес. На вибір представлено сало на будь-який смак і жирність.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 15.10.2018

Сумський науковець Дмитро Бідюк винайшов одноразовий екологічний посуд та власний аналог поліетилену. Про це повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 15.10.2018

Осінніми вечорами, для добрих душевних посиденьок в колі близьких людей, пропонуємо розслаблюючий та зігріваючий напій – глінтвейн. Його неймовірно ароматний букет принесе вам душевну рівновагу та спокій. Глінтвейн виготовляється з вина, переважно з червоного, води, чаю або кави, цукру та прянощів. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.10.2018

Покласти в емальовану каструлю цукор, гвоздику, корицю, розібраний на часточки апельсин. Влити воду і суміш прокип'ятити. Процідивши, влити сухе біле вино і підігріти.

Замість апельсина можна використати лимон або грейпфрут, порізаний тонкими скибочками....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.10.2018

663

К57

Кодекс Алиментариус. Гигиена пищевых продуктов: пер. с англ./ Всемир. орг. здравоохранения, Продовольств. и с.-х. орг. ООН. - М.: Весь Мир, 2007. - 122 с. - Библиогр.: с.93-94.

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 15.10.2018

Бібліотека відзначає Ювілей книги – 80 років з часу видання

 

Технология консервирования. Часть1. Общие основы консервирования. Консервирование плодов и овощей.- /под ред. Ф.В. Церевитинова, М.С. Гроссмана. – М., Л.: Пищепромиздат, 1938. -  436 с.: ил. 

Категорія: Рідкісні книги | Додав: CNTB, 15.10.2018

Сьогодні на презентації пропонуємо ознайомитися з книгою, яка присвячена актуальній галузі – упаковування товарів.

   

Федосов С.Н. Инновационные упаковки пищевых продуктов: монография/С.Н. Федосов, А.Е. Сергеева; Одесская национальная академия пищевых технологий.- Одесса: ТЭС, 2012.- 227 с.: ил. 

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 15.10.2018

Надзвичайно красива пора року – осінь… Це час, коли годинами можна дивитися у небо, проводячи поглядом пташок, які відлітають у вирій. Це час діставати з шафи теплий затишний одяг і влаштовувати  посиденьки з друзями. Неквапливо смакувати гарячі запашні напої  з філіжанок. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.09.2018