(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Барыга, Анджей Внедрение систем качества в пищевую промышленность/ Анджей Барыга; Ин-т сахарной пром-сти Польши. - Львов: Сполом, 2009. - 264 с.: ил. - Библиогр.: с.252-262. - ISBN 978-966-665-556-4

 

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 29.11.2019

Токсикологія продуктів харчування : Підручник /С.А. Воронов, Ю.Б. Стецишин, Ю.В. Панченко, А.М. Когут; за ред. С.А. Воронова.- Львів: Львівська політехніка, 2014. – 556 с...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 29.11.2019

Зовнішній вигляд і смак фантастичного фрукта під назвою «Банан Блакитна Ява» (Blue Java Banana) нагадує щось нереальне, казкове. Але, на щастя, цей фрукт живе не тільки в уяві письменника. Банан Блакитна Ява існує насправді, ви навіть можете посадити дерево з дивовижними блакитними плодами в своєму саду, пише zerno-ua.com...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 29.11.2019

Компанія New Holland випустила нову лінійку комбайнів СR Revelation з 7 моделей потужністю від 415 к.с. до 700 к.с. з підвищеним інтелектом: машини оснащені новітньою системою CR Revelation IntelliSense System....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 29.11.2019

Червоний буряк один з найкорисніших овочів, який доступний круглий рік. Його вживають головним чином у вареному або тушкованому вигляді. З червоним буряком можна приготувати багато смачних і корисних страв. Зваріть цілим буряк, натріть на тертці. Посипте хроном і кмином. Додайте цукор, оцет, сіль, олію. Все перемішайте. Вийде ікра.   Сирий обчищений буряк натріть на тертці. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.11.2019

Потрібно: 3 відварені червоні буряки, 4 картоплини середнього розміру, 400 мл курячого бульйону або води, 1 велике яблуко, 1 невелика цибулина, 100 г плавленого сиру, 2 зубчики часнику, 2 столові ложки вершкового масла, за смаком сіль, чорний перець, 2-3 гілочки петрушки, сметана....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.11.2019

Дослідження австрійських учених доводить, що обробка гарячою водою з додаванням біоагенту може бути альтернативою хімічним методам обробки овочів та фруктів для продовження терміну зберігання, пише AgroTimes .

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 23.11.2019

Афтанділянц, Є.Г. Наноматеріалознавство: підруч./ Є.Г. Афтанділянц, О.В. Зазимко, К.Г.Лопатько. - Перше вид. - Херсон: Олді-плюс, 2015. - 550 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.529-549 . -...

 

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 23.11.2019

Наноразмерные системы и наноматериалы: исследования в Украине: моногр./редкол.: А.Г. Наумовец, В.Н. Уваров (зам. глав. ред.), И.А. Мальчевский (зам. глав. ред.), А.Е. Беляев и др.; НАН Украины.- К.: Академпериодика, 2014.- 768 с.: ил.

Монографія – фундаментальна колективна праця, виконана інститутами Національної академії наук в рамках Державної цільової науково-технічної програми «Нанотехнології та наноматеріали»...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 23.11.2019

Основою напою какао є какао-боби – насіння шоколадного дерева, яке культивується в тропічних країнах Америки, Африки, Азії, на островах Малайського архіпелагу та інших. Боби вилущують з плодів какао, що схожі на великі огірки, завдовжки до 30 см,  вагою від 300 до 500 г. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 15.11.2019