(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

   "ЧОРНИЙ   КВАДРАТ"         К А З И М И Р     М А Л Е В И Ч

У пошуках теми їжі в образотворчому мистецтві наступним сюжетом нашої рубрики було обрано визначного митця двадцятого сторіччя, нашого земляка ....

Категорія: Тема їжі в мистецтві | Додав: CNTB, 15.04.2019

Серія «Від Національних стандартів – до європейської якості» продовжує знайомити з діяльністю галузевих формувань, що входять до сфери управління Міністерства аграрної політики та продовольства.

Сьогодні на нашій сторінці представлено ряд державних стандартів, розроблених спеціалістами Асоціації «Укроліяпром»...

Категорія: Нормативно - технічна документація | Додав: CNTB, 13.04.2019

664.3

В48

Вінницький олійножировий комбінат. 55 років/ упоряд.: Т.М. Прилипчук, ред. колегія: Я.П. Белінський,  Ю.В. Вербовець. - Вінниця: Книга-Вега, 2012. - 400 с.: іл.

....

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 13.04.2019

665.3

К22

Кардашев, К.П. Суррогаты общеупотребительных растительных масел/ К.П. Кардашев; Народный Комиссариат Здравоохранения [Н.К.З.], санитарно-пищевая секция. - М.: Издательский отдел Н.К.З., 1922. - 99 с: табл. - Библиогр.: с. 95-98.

В книге описаны тридцать различных масел, пригодных для питания и для технических целей. При описании излагаются способы добывания, химический состав, цели применения....

Категорія: Рідкісні книги | Додав: CNTB, 13.04.2019

AgroPortal.ua.-06.04.2019

Earth Observing System (EOS) анонсує нову платформу, яка дозволяє моніторити земельні угіддя та їхній стан завдяки аналізу даних супутників, комбінуючи їх разом з даними «з поля»....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 13.04.2019

Автоматизированные системы управления технологическими процессами: обзор. информ/ В.А. Граф и др.; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИмясомолпром. - М.: ЦНИИТЭИмясомолпром СССР, 1976. - 41 с.: рис. - (Мясная пром-сть; №13). - (Цельномолочная пром-сть; №6). - Библиогр.: с.39-40

            Обзор знакомит с автоматизированными системами управления технологическими процессами в мясной и молочной промышленности, в частности: порционирование консервов "Мясо тушеное"; процесс заполнения камеры выдержки в посоле фаршей и распределения сырья по линиям выработки колбас; приемка, хранение и нормализация молока; производство кефира резервуарным способом; кисломолочные продукты, вырабатываемые термостатным способом.

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 05.04.2019

або Чому інвестори та науковці вважають вербу, тополю та міскантус перспективними для України культурами?

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 05.04.2019

Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів: Всеукр. наук.-практ. конф., м.Харків, 16-17 травня 2013 р.: [тези доп.] / редкол.: О.І. Черевко; М-во освіти і науки України, Харківська обл. держадміністрація, ХДУХТ. - Харків: ХДУХТ, 2013. - 129 с.: іл....

 

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 31.03.2019

Зубашев Е.Л. Успехи техники брожения в последнее десятилетие. Речь, произнесенная на публичном акте Харьковского Практического Технологического Института 15 сентября 1895 года. – Харьков: Тип. Зильберберга, 1895. – 20 с....

Категорія: Рідкісні книги | Додав: CNTB, 31.03.2019

Слідом за штучною яловичиною в магазинах можуть з’явитися вирощені в пробірці креветки, краби і омари. Сінгапурська компанія Shiok Meats має намір наситити азіатський ринок створеними в лабораторії аналогами морепродуктів, пише “Агро-Центр”.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 31.03.2019