(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Український дослідник Генріх Стратон вивів новий сорт ківі — Голд ківі. Перший врожай отриманий на 4-річних рослинах, повідомив він на своїй сторінці в Facebook.

...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 15.12.2018

Биохимия чайного производства/ Академия наук СССР, Ин-т биохимии АН и Всесоюз. ин-т чайн. хоз-ва. - М.,Л.: Изд-во Академии наук СССР

Сб.2. - 1936. - 99 с.: табл., граф. - Библиогр. в конце глав.

...

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 15.12.2018

Ювілей  книги – 125 років

Тихомиров Н.И. Анализы сахаристых веществ. Практическое руководство к химическому исследованию материалов и продуктов свекло-сахарного производства.-Санкт-Петербург; Киев:Изд-во книгопродавца Н.Я. Оглоблина, 1893.- 472 с.: рис.

...

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 14.12.2018

Батьківщина цього напою – Шотландія. Назва в перекладі з шотландської мови означає «яєчне пиво». Напій корисний і поживний, основою якого є свіжі сирі яйця, молоко, вершки, прянощі, приправи. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 14.12.2018

Ром – 30 мл, сироп цукровий -20 г, жовток одного яйця , молоко –100 мл. П'ють напій одразу після приготування, поки піна не зсілася. Подають ег-ног у високому товстому келиху на ніжці або в келиху хайбол (висока склянка циліндричної форми). ...

 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 14.12.2018

Пластмаса на основі крохмалю є хорошою альтернативою звичайному пластику. Шведський студент з Лундського університету Понтус Тернквіст досліджував саме картопляний крохмаль серед різних інших його різновидів. Завдяки своєму винаходу дослідник є кандидатом на престижну премію Джеймса Дайсона, передає zerno-ua....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 07.12.2018

AgroPortal.ua.-02.12.2018

Ізраїльський стартап Jet Eat пообіцяв революцію на ринку продовольства, розробивши метод 3D-друку м'яса з рослинних компонентів....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 07.12.2018

Кожен, хто приїде на Закарпаття, повинен скоштувати голубці, які мають неймовірну кількість інтерпретацій в приготуванні. Українські господині мають свої найсмачніші «таємні»  складники страви. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 07.12.2018

Потрібно: 1 головка білокачанної капусти, 0,5 свинини, 2 цибулини, 150-200 г рису, 300 г сметании, 100 г томат-пюре, вода або бульон, борошно, приправи, часник....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 07.12.2018

Новітні технології оздоровчих продуктів харчування XXI століття: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 21 жовтня 2010 р/ ред. О.І.  Черевко та ін; М-во освіти і науки України,Департамент промисловості Мінагрополітики України,Харківський державний університет харчування та торгівлі,ДП "Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації". - Харків: ХДУХТ, 2010. - 396 с: рис. - Бібліогр. в кінці ст...

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 07.12.2018