(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Японська компанія Sakata Seed вивела на ринок три види солодких мініперців для закусок, що відрізняються кольором, але достигають у один і той самий час. Про це повідомляє FreshPlaza....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 15.09.2019

Компания "Сингента" выводит на рынок новый бренд томатов «Yoom». Этот, так называемый, коктейльный томат отличается темно-фиолетовым цветом кожицы и красным, почти оранжевым цветом мякоти полученый в результате традиционной селекции специалистами "Сингенты"....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 15.09.2019

В рамках Дев'ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України - 2019» журналістам Agri – Gator випала унікальна можливість взяти участь в практичному бізнес-турі до сховища компанії ТОВ Сади Дніпра (TM UApple), і ознайомитися з діючим проектом компанії «Інсолар-холод» - сучасним високотехнологічним сховищем, який не має аналогів в Україні...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 15.09.2019

Виробники овочів у Нідерландах продовжують мізкувати над тим, як завоювати увагу споживача...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 15.09.2019

637

A13

Абдуллаев, М. Состояние и пути развития мясной и молочной промышленности Узбекистана: обзор/ М. Абдуллаев; Госплан Узбекской ССР, УзНИИНТИ. - Ташкент: УзНИИНТИ, 1974. - 24 с....

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 30.08.2019

Смак гречаної каші знайомий нам з дитинства. Гречка відрізняється добре збалансованим складом вітамінів. Крупа відноситься до висококалорійних та екологічно чистих продуктів і не підвладна генної модифікації.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.08.2019

Пропонуємо прекрасну страву для тих, хто відмовляється від продуктів тваринного походження. Потрібно: 1 стакан гречаної крупи, 2-2,5 склянки води, сіль за смаком, 2 морквини, 2 цибулини, 2 картоплини, рослинне масло, 1 ст. л. томатної пасти. Моркву натираємо на тертці, обсмажуємо на олії. Цибулю нарізаємо, обсмажуємо до золотистого кольору. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.08.2019

Запрошуємо на презентацію новинки, що надійшла до фонду бібліотеки

Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: матеріали III  Всеукраїнської науково-практичної конференції,

5-6 червня 2019 р., м. Херсон/Херсонський національний технічний університет, кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції. - Херсон: ХНТУ, 2019. – 117 с.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 30.08.2019

Киевский технологический  институт пищевой  промышленности им. А.И.Микояна.

 Труды Киевского технологического института .../ Киевский технологический  институт пищевой  промышленности им. А.И.Микояна. - К.: Киев. гос. ун-т им. Т.Г. Шевченко

Вып. 8: Работы общих кафедр. - 1949. - 103 с.: рис., табл.

....

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 30.08.2019

Вчені з Варшавського університету сільського господарства (SGGW) створили сухий мед, який містить до 80% натурального меду. У поліпшеному продукті мальтодекстрин-добавку з не дуже сприятливою дією через високий глікемічний індекс-замінили природним живильним середовищем-носієм з пребіотичними властивостями, що підтримує травну систему, пише agrarii-razom.com.ua.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 26.08.2019