(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Дворский , Я. Катехизис пивоваренной практики с 83 рисунками: пер. со 2-го нем. изд. зав. лабораторией Хамовнического пивоваренного з-да  ...

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 24.06.2019

Спекотного літнього дня краще підтримувати організм свіжими овочами та фруктами,  великою кількістю рідини. Готуйте приємні, легкі страви з мінімальною тепловою обробкою.  В сезон щавлю та  зелені потрібно зварити вітамінну першу страву - зелений борщ. Правило тут одне - має бути багато зелені!... 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 24.06.2019

Потрібно: картопля - 3, буряк - 1, морква - 2, помідори – 3, цибуля - 1, часник, кріп, петрушка, базилік, майоран, чорний мелений перець, сіль, олія,  винний оцет за смаком....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 24.06.2019

Гранский В. Начальный курс маслоделия. Практическое руководство к приготовлению сливочного масла. – Барнаул: Типолитография Главного Управления Алтайского округа, 1904. – 157 с.: ил.

Категорія: Рідкісні книги | Додав: CNTB, 14.06.2019

Вітаємо з Днем народження Олену Володимирівну Солдатову! Десятки років ми працюємо разом з найзагадковішою, незвичайною, прекрасною колегою. Тендітна, елегантна, профсіонал бібліотечної справи, поетеса, з почуттям гумору, Олена Володимирівна улюблениця колективу. ...

Категорія: Дозвілля | Додав: CNTB, 14.06.2019

Вітаємо з Днем народження Олену Володимирівну Солдатову! Десятки років ми працюємо разом з найзагадковішою, незвичайною, прекрасною колегою. Тендітна, елегантна, профсіонал бібліотечної справи, поетеса, з почуттям гумору, Олена Володимирівна улюблениця колективу. ...

Категорія: Дозвілля | Додав: CNTB, 14.06.2019

AgroGuide.-24.05.2019

Aruba Seed Company разом з каліфорнійською компанією Mann`s розробили новий сорт капусти – caulilini або цвітна капуста-бебі. Кауліліні зовні схожа на броколі, яка покорила ринок 20 років тому. Але більш ніжна та відрізнється кольором суцвіть. Новий сорт капусти, за повідомленням компанії, уже пройшов польові випробування. Кауліліні має довгі ніжні стебла салатового кольору та невеликі світлі суцвіття. Присмак – горіховий.

agro.guide/

 

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 13.06.2019

Фермерське господарство «Таврійський пасічник» зможе постачати унікальний мед-суфле на європейські ринки. Повідомляє agro-yug.com.ua.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 13.06.2019

637.1

В19

Василевский, В.Г. Производство сгущенного молока с сахаром. С 27 рисунками в тексте = Manufacture of condensed milk with sugar/ В.Г. Василевский. - 2-е изд. - М.; Л.: Государственное сельскохозяйственное изд-во РСФСР, 1931. - 150 с: рис. - Библиогр.: с.146...

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 07.06.2019

Штучну їжу каліфорнійський стартап BlueNalu планує запустити в масове виробництво. Стартап з Каліфорнії заявив про винайдення способу створення м’яса риб у лабораторних умовах. Клітини м’язів живої риби розмножують у спеціальному середовищі, після чого їх змішують із так званим біо-чорнилом і створюють на 3D-принтері різні продукти – від риб’ячого філе до молюсків, пише landlord.ua.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 07.06.2019