(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Потрібно: кукурудзяні коржі тортілья – 6 шт., куряче філе – 600 г, перець болгарський – 2 шт., цибуля ріпчаста – 1 цибулина, часник – 6 зубчиків, сир чеддер – 300 г, оливкова олія – 150 мл, помідори – 600 г, лук червоний -1 шт., сік половини лайма, перець чилі – 1 шт., кінза або петрушка – 20 г, прянощі....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 27.06.2022

Мексиканські страви багатьом подобаються неповторним смаком всіляких страв, приправлених пекучим перцем і ароматними травами. Мексика є батьківщиною шоколаду. Гурманів чекає величезний вибір різноманітних солодощів. Національні страви Мексики багаті корисними вітамінами і мікроелементами через великий вміст в них всіляких овочів, фруктів і приправ. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 27.06.2022

AgroNews.ua. – 26.04.2021

Берлінська інноваційна компанія Formo (раніше – LegenDairy) до 2023 року обіцяє вивести на ринок молочний білок, який виготовляється без використання коров’ячого молока. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 23.06.2022

AgroNews.ua. -20.06.2022

Вікторія та Олексій Сорокіни із Запоріжжя почали розвивати родинну равликову ферму Zap.Ravlik три роки тому. За день до війни у центрі міста відкрили торговельну точку, де можна скуштувати бургер із равликовою котлетою. Наступного дня через початок війни закрили її. Нині вони відновили роботу. Скуштувати равликів і устриць приходять не лише містяни, а й переселенці з Маріуполя та Бердянська. Про це повідомляє agrotimes.ua, пише agronews.ua.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 23.06.2022

AgroNews.ua. -15.06.2022

Комунальне підприємство «Фрут Банк» мостиської міської ради на Львівщині перекваліфікувалося з переробки фруктів на випуск сухих борщових наборів для захисників України. Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбук ,пише agronews.ua.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 23.06.2022

Сьогодні, певно, вже нікого не здивуєш, що в XXI столітті лідерство в новітніх технологіях впевнено займають нанотехнології, які широко використовуються в електроніці, машинобудуванні, енергетиці, транспорті, фармакології, медицині тощо.

Не обходять стороною новації в переробній і харчовій промисловості.

Запрошуємо на чергову презентацію книги з нанотехнологій.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 13.06.2022

Готова страва має не тільки солодкий смак, але і солоний за рахунок правильно підібраних спецій. Кубики гарбуза можна їсти окремо, а можна подавати як гарнір до м’яса і птиці. Потрібно: гарбуз 2 кг, тростинний цукор ¼ ст., масло вершкове 75 гр., сіль, перець каєнський мелений, кориця , мускатний горіх за смаком....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 13.06.2022

При технологічному очищенні з сахарози рослин очерету виділяється меляса – патока чорного кольору. Результат являє собою той же цукровий пісок, але з трохи меншим  вмістом калорій і іншим складом мікроелементів. Організм не відчуває особливих відмінностей від споживаного цукрового продукту білого він або коричневого кольору. 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 13.06.2022

637.2 ДФ

В95

Вышемирский, Ф.А. Факторы повышения качества сливочного масла/Ф.А. Вышемирский; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ. - М., 1971. - 36 с.: рис., табл., схемы. - Библиогр.: с. 35

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 08.06.2022 | Комментариев нет

637.1 ДФ

Т29

Тезаурус информационно-поисковый по  молочной промышленности/Сост. Л.Г. Анисимова,  С.А. Немцева,  М.Г. Хорошавина; М-во высшего и среднего специального образования Казахской ССР, Кемеровский  межотраслевой территор. центр НТИП. - М.: ГОСИНТИ, 1976. - 333 с.

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 08.06.2022 | Комментариев нет