(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

ВАР випустила інформаційну брошуру з правилами роботи агропідприємств в умовах COVID-19

 Agravery. – 17.06.2020

ВАР Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) розробили комплект візуалізованих інформаційних матеріалів про особливості профілактики коронавірусної інфекції з урахуванням специфіки роботи аграрних підприємств.

Про це повідомляє прес-служба ВАР. «Світом продовжує ширитися пандемія коронавірусної інфекції COVID-19. У той час, як більшість держав світу послаблюють умови карантину, ВООЗ попереджає про можливий „новий пік“ захворюваності. Україна вживає усіх необхідних заходів, щоб мінімізувати ризики розповсюдження інфекції на території нашої держави», — йдеться в повідомленні. Так, в умовах послабленого карантину головним завданням організаторів робочих процесів на підприємствах, в т. ч. аграрних, є убезпечення працівників в період високого ризику поширення коронавірусної інфекції. Цього можливо досягнути шляхом підвищення обізнаності та посилення профілактичних заходів. «ВАР не стоїть осторонь загальнонаціональних заходів протидії поширенню COVID-19 та ініціювала ряд профілактичних заходів. Зокрема, розробили комплект візуалізованих інформаційних матеріалів про особливості профілактики коронавірусної інфекції з урахуванням специфіки роботи аграрних підприємств, які були розіслані на більше ніж 7 тис. підприємств України. Розміщення матеріалів на виробничих об'єктах та інформування персоналу сприятимуть усвідомленому запобіганню коронавірусної інфекції», — вважають у ВАР. Зауважимо, що матеріали розроблені згідно рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВОЗ), Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ), Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО); затвердженні Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; та реалізовані завдяки підтримці проекту Агентства США з міжнародного розвитку «Агросільрозвиток».

аgravery.com

Добавил: CNTB, 20.06.2020, в категорию Дайджест