(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

В Україні запроваджують сучасну 3-продуктову систему виробництва цукру

AgroNews.ua. -01.09.2020

Обладнання європейського виробництва незабаром поповнить матеріально-технічну базу Красилівської цукроварні. Зокрема, закуплено та найближчим часом буде монтуватися 2 вакуум-апарати, які стануть основою впровадження 3-продуктової схеми виробництва цукру. Про це повідомляє власник виробництва «A’SPIK Group» на своїй Фейсбук-сторінці, пише agronews.ua.

Раніше в Красилові використовувалася спрощена методика обробки цукрових буряків. Вона передбачала 2 фази вилучення кристалів цукру, відповідно, кормова меляса містила значну кількість солодких залишків. Завдяки закупленим сучасним вакуум-апаратам вдасться значно збільшити ступінь вилучення цукру з сиропу. Циркулятори, передбачені їх конструкцією, примусово перемішуватимуть густу рідину. Зелена та біла патоки, утворені внаслідок фугування центрифугами, двічі проходитимуть повторну обробку, що дозволить уникнути втрат. Обладнання, що їде з Європи, пройшло стартове робоче випробування на цукрозаводі м. Орадея (Румунія) та показало відмінні результати. Після доставки в Красилів та повноцінних монтажних робіт воно стане частиною лінії з виробництва білого золота краю.

agronews.ua

Добавил: CNTB, 17.09.2020, в категорию Дайджест