(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

В Україні виготовили понад 224 тис. тонн цукру

AgroTimes.-04.10.2021

Станом на 4 жовтня виготовлено 224,5 тис. тонн цукру та перероблено 1772,9 тис. тонн цукрових буряків. Про це повідомляє пресслужба «Укрцукру».

В асоціації нагадали, що сезон цукроваріння в Україні офіційно розпочато 21 серпня. Наразі вже працюють 20 заводів. Першим запустив роботу ТОВ «Панда» (Селищанський цукровий завод), потімм Гайсинський цукровий завод ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля», ПрАТ «Червонський цукровик», ТзОВ «Радехівський цукор», ПрАТ «Саливонківський цукровий завод» та ТзОВ «Радехівський цукор» (Хоростківське виробництво). Також розпочали переробку цукрових буряків ПрАТ «Продовольча компанія «Поділля» (Крижопільський цукровий завод), ТОВ «Цукорагропром» (філія «Жданівський цукровий завод»), ТОВ «Старокостянтинівцукор», ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» (Томашпільський цукровий завод) та ТОВ «Сігнет-Центр». Крім того, сезон цукроваріння розпочався на ПП «Ланнівський цукровий завод» та ТОВ «Юзефо-Миколаївська АПК». До роботи приступили ТОВ «Новомиргородський цукор» (Капітанівський цукровий завод), АТ «Городище-Пустоварівський цукровий завод», ТОВ «Шамраївський цукор», ТОВ «Цукорагропром» філія «Яреськівський цукровий завод», ТзОВ «Радехівський цукор» (Чортківське виробництво), ТОВ «Наркевицький цукровий завод» та ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод». До них згодом приєдналися АТ «Линовицький цукровий комбінат «Красний»,  ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат» та ТОВ «Новооржицький цукровий завод».

www.agrotimes.net/

Добавил: CNTB, 08.10.2021, в категорию Дайджест