У Латвії знайшли сальмонелу в українських курячих яйцях
AГРОПОЛІТ. -11.12.2020
У курячих яйцях, вироблених в Україні, в результаті аналізів, зроблених у Латвії, знову виявлено сальмонелу.
Про це повідомляє сайт продовольчо-ветеринарну служби (PVD) Латвії. «Згідно з результатами лабораторних досліджень, сальмонелу було виявлено у одному зразку свіжих курячих яєць ... Зразок було узято у ході посилених прикордонних перевірок яєчних продуктів українського походження», – йдеться в повідомленні. У цьому році в рамках посиленого контролю було перевірено 609 зразків яєць і яєчних продуктів українського походження. 198 з них перевірялися на сальмонелу, 311 — на сліди лікарських речовин. У двох зразках було виявлено сальмонелу. ідомство уточнює, що типи продуктів, в яких раніше було виявлено зараження, як і раніше піддаватимуться посиленому прикордонному контролю.
agropolit.com/news/