(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Сінгапур відкрив ринок для української обробленої продукції тваринництва

AГРОПОЛІТ. -11.04.2020

Відтепер українські виробники термічно оброблених продуктів з м’яса птиці, свинини та яєць зможуть отримувати дозволи для експорту продукції на ринок Республіки Сінгапур. Відповідне рішення ухвалило Державне агентство Сінгапуру з питань харчових продуктів.

 Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України. «Будь-які кризи приносять також і нові можливості. Доступ українських товарів на ринок Сінгапуру допоможе нашим підприємцям нарощувати експорт попри коронавірусну кризу», — заявив Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ. За його словами, глобальні ринки та ланцюги постачання товарів нині трансформуються через пандемію, і Україна здатна використати зміни на власну користь. Насамперед, розкриваючи прихований потенціал експорту на ринки країн Азії. Детальні роз’яснення щодо умов експорту до Сінгапуру можна отримати у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. МЗС України разом з вітчизняними експортерами і надалі відкриватиме нові можливості для українських товарів на ринках Сінгапуру та країн АСЕАН», — наголосив Кулеба.

agropolit.com/news/

Добавил: CNTB, 16.04.2020, в категорию Дайджест