(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Ще один великий виробник вийшов на ринок безлактозної продукції

AgroPortal.ua.- 25.08.2020

Молочна компанія «Галичина» розширила асортимент безлактозною лінійкою.

Серед нових продуктів ТМ «Галичина»: безлактозні питний та густий йогурт без цукру, а також безлактозне пастеризоване молоко, повідомляє компанія на своїй сторінці у Facebook. «Компанія отримувала запити від лояльних споживачів щодо потреб безлактозної продукції.  Тож ми пішли назустріч і випустили безлактозні питний 2,2% та густий 3% йогурти без цукру, безлактозне пастеризоване молоко 2,5%. Зокрема, вперше на українському ринку молочних продуктів з'явиться  пастеризоване безлактозне молоко. До цього часу на ринку було представлене лише ультрапастеризоване молоко», — розповіла sostav.ua директорка з маркетингу молочної компанії «Галичина» Оксана Андрушків. Склад безлактозної молочної продукції має лише одну відмінність від звичайної — до нього додається фермент лактаза. «Зважаючи на те, що непереносимість лактози — це відсутність або нестача лактази, цей фермент просто додають до продукції. Тож у цьому продукті вже розщеплений молочний цукор», — зазначають в компанії.

agroportal.ua

Добавил: CNTB, 04.09.2020, в категорию Дайджест