(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

"Нездорова" конкуренція здоровому м'ясу: кому заважає "Епікур"?

UBR.-13.02.2020

Бренд натуральної курятини «Епікур», яку виробляє ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» вибирають сотні тисяч сімей по всій Україні. За майже 2 роки існування бренду на ринку нашої країни куряче м'ясо, вирощене без антибіотиків, з'явилося на полицях більшості національних торговельних мереж. Епікур кинув виклик ринку і довів, що виробництво без антибіотиків можливе і в Україні.

Як з'ясувалося, успіхи компанії подобаються далеко не всім, і ймовірно ті, хто не дотягує до стандартів Епікур, намагаються будь-якими способами дискредитувати його черговою порцією фейків в ЗМІ. «Епікур», на жаль, неодноразово стикався з справжніми, системними інформаційними атаками за абсурдними інфоприводами. Цього разу недруги бренду заявили, що Володимир-Волинська птахофабрика закуповує антибіотики, і нібито вони також використовуються для виробництва «Епікур». ВАЖЛИВО! Слід роз'яснити: на потужностях «Володимир-Волинської» птахофабрики виробляється не тільки продукція без антибіотиків під ТМ «Епікур», а й інша курятина за технологією, де антибіотики можуть застосовуватися виключно для лікування. На підприємстві, по суті, ніколи не приховували, що готові повністю відмовитися від антибіотиків у міру зростання популярності на ринку бренду Епікур. У виробництві «Епікур» відсутні антибіотики на всіх етапах, від курчати до готової продукції. І навіть для лікування їх не застосовують. Це підтверджується регулярними висновками державних сертифікованих лабораторій кожні 10 днів виробничого циклу і на виході готової продукції. Якщо ж все-таки курчат довелося лікувати, то таке м'ясо продають вже під іншими торговими марками.

ubr.ua/

 

Добавил: CNTB, 21.02.2020, в категорию Дайджест