(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Експерт розповів про якість українського м'яса

Газета по-українські.-14.04.2018

 

В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики.

Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики. Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики, пише УНН. "Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко. Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.

Gazeta.ua

Добавил: CNTB, 19.04.2018, в категорию Дайджест
| Теги: Експерт розповів про якість українс