(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Експерт розповів, які переваги дає сертифікація продукції

AgroNews.ua. -24.01.2020

Сертифікація продукції в Україні є добровільною, проте вона дає низку переваг, пише «Інфоіндустрія».

За бажанням замовника органом з оцінки відповідності може бути проведена сертифікація партії продукції, а також сертифікація продукції, що виготовляється серійно. Не залежно від обраної схеми, обов’язково проводиться випробування зразків продукції, заявленої на сертифікацію. Про це розказала Тетяна Захлюпенко, провідний інженер Органу з оцінки відповідності ДП «Миколаїв-стандртметрологія», на конференції «Сертифікація в галузях рослинництва, бджільництва та переробки». Фахівець розказала про переваги сертифікації: -підвищення конкурентоспроможності продукції, завоювання більшої довіри замовника; -можливість посилання на сертифікат відповідності і інформації, що надається на маркуванні, у супровідній та рекламній інформації; -можливість брати участь в тендері; -документальне підтвердження оцінки продукції третьою стороною. «Раніше була сертифікація УкрСЕПРО, зараз її немає, тож якщо ви її бачите на маркуванні — це обман», — додала Тетяна Захлюпенко.

agronews.ua

Добавил: CNTB, 31.01.2020, в категорию Дайджест