(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

Держстат назвав найдорожче і найдешевше м'ясо в Україні

УНН.-19.10.2021

 Найдорожчим видом м’яса в Україні залишається яловичина, а найдешевшим — курятина. Про це свідчать дані Держстатистики, передає УНН.

Так, у вересні один кілограм яловичини коштував 172,04 грн. З початку року яловичина подорожчала на 15%. Далі у списку — свинина. У вересні один кілограм свинини коштував в середньому 124 грн. Найдешевше і найпопулярніше м’ясо в Україні — курятина. Зокрема, птиця (тушки курячі) коштують в середньому 71,4 грн за кілограм продукту, філе куряче — 115 грн за кілограм продукту. Єдиний в Україні виробник курятини, який пройшов незалежне тестування на відсутність антибіотиків — МХП (Наша Ряба).В цьому році МХП став першим, хто відправив українську курятину в Лондон. У той же час у вересні стало відомо, що МХП продав 20 цифрових копій логотипу “Наша Ряба” на найбільшій у світі кріптовалютній біржі Binance. Засоби від аукціону будуть спрямовані на проведення фестивалю My Family Festival.

www.unn.com.ua/

Добавил: CNTB, 23.10.2021, в категорию Дайджест